País Conscient amb l’actualitat social

El passat dimarts 12 de novembre a la Casa d’Espiritualitat St. Feli Neri a Barcelona ens vam reunir un grup de persones de País Conscient, feta la crida a través de xarxes i del correu electrònic dels amics registrats a la nostra web.

Aquesta trobada, oberta i amb el grup coordinador, fou en motiu de la necessitat de calma i de serenor, davant la situació actual pels darrers esdeveniments. Es va presentar un primer esborrany que esdevindrà un comunicat.

Aquest text el vam treballar per grups i després vam anar comentant reptes i necessitats que volem transmetre. La trobada va ser enriquidora, tant per les persones amigues que vam retrobar com les noves persones amb qui volem engegar nous camins de treball. Va ser un matí serenament engrescador, amb paraules intenses, amb realitat de diàlegs i amb mirades diverses. Des d’aquí volem insistir en l’agraïment pel temps que hi vau dedicar tots els assistents. En Xavier Guix va acollir totes les anotacions per a construir un segon esborrany, que una altra vegada serà consensuat per a redactar el text definitiu que volem compartir i difondre.

Us en seguirem informant!

Grup Coordinador País Conscient

novembre del 2019